Mijn Ibiza
Gebonden Nederlands 2021 1e druk 9789048862283Samenvatting
In 'Mijn Ibiza' geeft sterrenchef Sergio Herman een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Zorgeloos genieten, met zijn allen aan tafel en eindeloos natafelen, wat in het Spaans 'sobremesa' wordt genoemd. Precies dat geluk, daar gaat dit boek over. Met de recepten in
'Mijn Ibiza' creëer je tafels vol geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza. Disfruta!
Trefwoorden
koken ibiza mediterrane keuken spaanse gerechten recepten visgerechten sergio herman groentegerechten sobremesa vakantiekeuken olijfolie vleesgerechten tapas verse ingrediënten fusion keuken culinaire fotografie pasta kruiden zeevruchten eiergerechten creatieve keuken tomaten harissa ansjovis
Trefwoorden
Specificaties
Thema classificatie
Lezersrecensies
Vaak samen gekocht
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan