Herman kookt terug
De culinaire biografie van Herman den Blijker
Gebonden Nederlands 2024 1e druk 9789083455617Samenvatting
Herman: “Dit boek draait vooral om de hitte in de keuken, vanaf de leeftijd dat ik doorkreeg wat eten wel en niet moest zijn. Ik ben inmiddels zo’n beetje 50 jaar kok. Het leek me een goed idee om al die jaren door een koksbril te laten zien. Zo krijgt de lezer ook een beeld van de evolutie van de Nederlandse (restaurant) keuken. Met alle bijbehorende gerechten vanaf de jaren zestig tot nu."
Trefwoorden
biografie koken culinaire geschiedenis restaurantkeuken gastronomie culinaire evolutie nederlandse keuken chef-kok horeca restaurantwereld kookkunst vakjargon keukenverhalen culinaire trends kokscarrière voedselcultuur koksopleiding keukenervaring keukencultuur foodhistorie culinaire memoires
Trefwoorden
Specificaties
Lezersrecensies
Inhoudsopgave
U kunt van deze inhoudsopgave een PDF downloaden
Chronologie 8
Chatbot 12
Basisfonds 16
1958-1971 20
1972-1979 36
1979-1994 82
1994-2000 148
2000-2010 178
2011-2018 208
2019-2024 228
Woordenlijst (Herrietaal) 238
Restaurants en opleiding 244
Boeken en televisie 246
Index en register 250
Vaak samen gekocht
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan